29 Nisan 2009 Çarşamba

Yusuf Güney Aşık mı?

Etrafta çıkan haberlere göre yusuf güney Miss model of turkey güzellik yarışması birincisi serap tunç ile görüntülenmiş.

izmirde vereceği konser için izmirde bulunan yusuf güney izmirli serap tunç ile konserden bir gün sonra görüntülenmiş. Farklı ses ve yorumuyla genç kitlenin ilgisini toplayan genç şarkıcı ilk önce Serap tunç ile kordonda görüntülendiği bildiriliyor. Daha sonra Peperosse isimli mekanda yemek yerken görüntülenen çiftin gayet rahat olduğu açıklanmış. Yeni bir aşk mı var sorusu sorulan yusuf güney cevap olarak uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşım beraber zaman geçiriyoruz demiş. Sık sık konser için izmir'e geleceğini söyleyen şarkıcı izmire hayran olduğunu belirtti. Konuşmak istemeyen serap tunç ise sadece gülümseyerek görüntülerden uzaklaştı :)

27 Nisan 2009 Pazartesi

yusuf güney kelimesi google da

hizmete başlamamız için beklediğimiz google'da yusuf güney kelimesinde yükselme planlarımızın gerçekleşmesini beklemekteyiz. Ondan sonra siteyi düzgün bir şekilde yükselteceğiz. Blog sitesinden çıkıp yusuf güney e ait bir site yapmaya çalışacağız. ilgi gördüğü taktirde sitede geliştirmeler yapacağız. Ne yazıkki telif hakları yasası olduğu için hangi resmin telif hakları dışına girdiğini bilemiyoruz bu yüzden şimdilik fazla resim paylaşmamaya çalışmaktayız. yusufgüney hakkında herşey burada olacak bekleyin ;)

24 Nisan 2009 Cuma

Web sitemizde yenilikler

Web sitemizde yusuf güney hayranları için yakında sohbet bölümü ve bazı farklı uygulamalara gidilecektir. Ayrıca Daha kısa ve güzel bir adrese geçiş yapabiliriz sizlerin daha rahat olabilmesi için. Eğer güzel bir adres düşünen bir üyemiz var ise bu başlık altında yorum yaparak bildirebilir. adres .com uzantılı olacaktır tercihen elbet içinde Yusuf Güney ismi geçecektir :)


Bunun dışında site içerisinde istediğiniz ve dilediğiniz şeyleri bana bildirebilirseniz gün içerisinde web sitemiz blog tasarımından çıkarak standart bir web siteye dönüşeceği için ekstra olarak bir çok veri sitemizde yer alacaktır. Bu yüzden sizleri beklemedeyim :D teşekkürler.

23 Nisan 2009 Perşembe

Yusuf Güney'in Hayran Kitlesi

Merhaba Sayın okurlar, Patlamış mısırımı götürürken bir yandan araştırma yapayım dedim. Ve vardığım sonuç şöyledir ki. Şarkıcı Yusuf Güney'in Hayran kitlesinin Çoğunluğunu gençler yani 14-18 Yaş arası bayanlar oluşturmaktadır. Türkiyedeki genel sorunlardan birisi sanırım erkeklerin bir bayan şarkıcıya hayranlık duymaması ama bayanların bir çok erkek şarkıcıya hayranlık duyması. Bunlardan biride Yusuf Güney olmalı..

Blogspot sitesinde daha fazla birşey yazmam beklenemez elbet. Analiz ve araştırmaları ancak sunabilirim. Yusuf Güney 24 yaşından 25 yaşına doğru yaklaşırken, Bu kadar genç bir hayran kitlesine sahip olması bence normaldir sanırım. Ama ben yusuf güney ile aynı yaşta olmama rağmen nedense benimle konuşanlar daha büyük oluyor. Demekki benimde şarkıcı olmam gerekiyor. Evet bu yolu deneyeceğim. Bekleyin yakında piyasadayım :D

22 Nisan 2009 Çarşamba

Heder Oldum Aşkına Şarkı Sözleri

İlle de uğruna ölmem mi gerek
heder oldum askına bilerek
kime ozlem kimlere hasret
sevemezsin yok sende yurek

cekip sebepsiz gidişlerin
pisman olup da dönüp özürlerin
senin bu tavrı hallerinle
bende ne fikir kaldı; ne de cümle
ya sen bitir ;ya ben bitireyim
ya sen cek git; ya ben mi gideyim
aşk dedigin bir yerde bitiyor
bitince acıtıyor

yine coştu gönül akıyor
sensizligin yakıyor
sönmeden, küllenmeden
bir karar ver artık, ya kal ya da git

ille de uğruna ölmem mi gerek
heder oldum aşkına bilerek
kime ozlem kimlere hasret
sevemezsin yok sende yürek

hala, her günüm gecemde seni arıyorum
hala, aynı heyecan, aşkla sana koşuyorum
varsa; aşkına evrim
işte o benim

Söz & Müzik: Rafet El Roman

21 Nisan 2009 Salı

Bir kaç yusuf güney resmi

Sizinle bir kaç yusuf güney resmi paylaşmak gerek. Ama onun yerine teker teker ekleyerek herşeyi tadında bırakalım diyoruz. açıkcası upuzun uzun uzadıya giden sayfalar benim pek hoşuma gitmez :)

Şimdi bu paylaşacağım resimi Yusuf Güney Tatlı Aşkım Adresinden aldığımı bilmenizi isterim. Oradaki arkadaşlarda sanırım kendileri tvden kaydederek almışlar. Biliyorum hakkında çok şey görmek ve çok şey duymak istiyorsunuzdur ama hepsini bir anda yapamam arkadaşlar diğer kişiler gibi klip paylaşarak site açacak biri olduğumu düşünmenizi istemem :) yavaş yavaşş..

:)

eveet şimdi gel gelelim ilk yusuf güney resmimize :D nargile içen resmini paylaşacaktım ama genç yaştaki misafirlerimize kötü örnek olmayalım diye farklı bir resim kullanıyoruz. Buyrun.. haa bu arada bu resim beyaz show sırasında çekilmiş. Beyazıt öztürk abimizede selam ederiz :)


Yusuf Güney Blog

Yusuf Güney hakkında genel olarak bilgilere bu blog üzerinden ulaşabileceksiniz. izin verildiği kadarı ile diğer sitelerden farklı olarak medya dosyalarını yani resim ve video gibi dosyaları paylaşacağız. Burası Yusuf güney'in resmi fan sitesi değildir. Bir şahıs tarafından kendince açılmış bir blog sitesidir. Umarız Belirli kitleye hoş bir şekilde ulaşabiliriz.

Bu yüzdendir ki efendim maksadımız google aracılığınıda kullanarak nereye kadar gelebileceğimizi görebilmek. Sizlerde yorumlarınızı eksik etmezseniz sonunda burayı güzelleşecek bir site haline getireceğimize emin olabilirsiniz :) Kişisel metinler bana ait olacak kopyalanmamasını rica ediyoruz böyle yaparak biryerlere gelebileceğinizi düşünmeyin lütfen. Yusuf güney'e Bir hayranlık beslememekteyim açıkcası. Sadece başka bloglarla bir rekabet içine girme amacıda gütmekteyiz :D olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz.

18 Nisan 2009 Cumartesi

Rafet El Roman'la nasıl tanıştı?

Rafet El Roman ile tanıştıktan sonra hayatı değişen Yusuf Güney, tanışma öyküsünü anlattı: Her yolu denedim, olmadı. Gazeteci kılığına girdim.....
Rafet El Roman'a 'Aşk-ı Virane' adlı şarkıyı verip, onunla düet yaparak şöhreti yakalayan Yusuf Güney, Radyo Hitmix'te katıldığı bir programda Rafet El Roman ile nasıl tanıştığını anlattı.

GİZEMLİ AŞKA MESAJ

Geçen hafta 'Bir Sevda Masalı' adlı ilk albümünü çıkaran Güney, Rafet El Roman ile tanışmak için her yolu denediğini, sesini bir türlü duyuramayınca 5 Haziran 2005 günü sanatçının bir konseri sonrasında, röportaj yapmak isteyen gazeteci kılığında yanına gittiğini söyledi.

------


Hazırladığı besteleri dinleterek hayatının gidişatının değiştiğini böyle bir şansın insanın karşısına bir kere çıktığını da vurgulayan Güney, "O gün benim için ikinci doğum günüm oldu" dedi.

Duygusal şarkılarını, ismini açıklamayacağı 'özel biri'ne yazdığını söyleyen Güney, "Ben şöhreti yakalayınca beni aradı, ama artık her şey için çok geçti" sözleriyle de şarkılarını yazdığı gizemli sevgiliye gönderme yaptı.


Sabah

Yusuf Güney Biyografisi

24 yaşında. Aslen Trabzon’lu, Londra’da yaşıyor. Londra’da bir şirkette pazarlama müdürlüğü yapan 10 yıldır ailesiyle yaşayan Yusuf Güney, 4 yıl önce Rafet El Roman ile Londra’da bir konserde tanışmasıyla hayatı değişti. O günden beri onlarca beste yapıp, Rafet El Roman’ın albüm teklifini almıştır.

Yusuf Güney, artık hayatını çok sevdiği müzik ile kazanmaya başlamıştır. Rafet El Roman’ın vokalistliğini yapan Güney, yakın bir zamanda çıkaracağı albüm heyecanı ile uzun ve yorucu bir yola girmiş ve başarı ile ilerlemektedir. Güney, önümüzdeki aylarda İstanbul’a yerleşeceğini de belirtmiştir.

Ayrıca Yusuf Güney, kendi albümü için hazırlıklara başlamış ve kasım ayı sonunda solo albüm ile sevenleriyle buluşacak.